Hulp bij zoeken naar vakanties

Hulp bij het zoeken naar vakanties kan een welkome uitbesteding zijn. In de regel besteden gezinnen zo’n 50 tot 500 uur aan het zoeken naar een vakantie. Dat kan heel belastend zijn. Dit gebeurt vaak in de avonduren, als de kinderen op bed liggen en dan ben je vaak al moe of had je al andere plannen. Het kan dus ook anders.

Via Babette biedt hulp bij het zoeken naar vakanties

Hoe vaak ik wel niet hoorde, “o ik wou dat ik het kon uitbesteden, dat ik gewoon aan iemand kon zeggen, dit en dit wil ik en wil jij het voor me uitzoeken?” Vandaar dat ik Via Babette ben gestart omdat ik het helemaal het einde vind om hulp te bieden bij het zoeken naar vakanties. Ik zoek graag precies dat ene adres voor dat ene gezin. Dat deed ik privé ook al en ik merkte dat naarmate mijn kinderen groter werden, het soort vakantie die gekozen werd mee-veranderde. Het is dus niet zo dat die ene camping jarenlang voldoet. Of dat het familiehuis van je oom altijd geweldig is om naar toe te gaan. Dat weten veel mensen ook, maar wat dan het alternatief is, vindt men lastiger.

Zoeken naar vakanties op Internet

De meeste gezinnen zoeken tegenwoordig hun vakanties via Internet. Daar heb je toch meer keus. Daarnaast hebben de reguliere reisbureaus vooral een aanbod in massatoerisme, in ketens en letterlijk heel toeristisch. De hulp die zij geven bij het zoeken naar vakanties is niet meer van deze tijd. De klant wil persoonlijke aandacht, maatwerk en speciale dingen. Dat hoeft niet altijd een boomhut te zijn op de Noordpool. Maar wel dat je het gevoel krijgt, dat wat jij doet, net anders is dan bij anderen. Zij bieden alleen hulp bij het vinden van een vakanties binnen hun folder. Niets mis met folders overigens, want iedereen houdt van plaatjes en de Nederlander houdt ervan om te weten waar ze naar toe gaan. Maar wat er in de folders staat is niet toereikend. Hoe luxueus ook.

Is hulp bij het zoeken naar vakanties echt nodig?

Dus je zou kunnen zeggen dat gezinnen die reisbureaus niet meer nodig hebben. Maar daar zit het hem juist. De klant wil graag hulp bij het zoeken naar vakanties, want zelf op Internet zoeken geeft veel frustratie. De belangrijkste redenen waarom de klant Via Babette inschakelt is

  • Hulp bij het zoeken naar vakanties – uit het overweldigende aanbod
  • Hulp bij het zoeken naar vakanties – zodat het niet teveel tijd kost
  • Hulp bij het zoeken naar vakanties – bij betrouwbare adressen
  • Hulp bij het zoeken naar vakanties – beschikbare accommodaties
  • Hulp bij het zoeken naar vakanties – bijzondere adressen

Denk je dat dit ook iets voor jou is, schroom dan niet om te bellen (06-16062717) of mailen (info@viababette.nl).

Het is echt een cadeautje voor jezelf en plan to be surprised!

Hulp bij het zoeken naar vakanties Hulp bij het zoeken naar vakanties