Hulp bij zoeken vakantie

Heb jij ook net ingetoetst “ Hulp bij zoeken vakantie ”? Dan ben je aan het goede adres. Via Babette helpt gezinnen bij het zoeken naar de juiste vakantie. Zomervakantie, wintersportvakantie, meivakantie, tussendoor vakantie, nog-even-naar-de-zon vakantie, we-hebben-iets-te-vieren vakantie. Het maakt eigenlijk niet uit.

Waarom hulp bij zoeken vakantie?

Via Babette biedt ouders met kinderen hulp bij zoeken van een vakantie. En niet zomaar. Nee, Via Babette is gestart vanuit de behoefte van ouders om een keer van die eeuwige druk af te zijn. Dat puntje op de to do lijst. Al die eindeloze uren achter Internet in je kostbare vrije tijd. Als er nou gewoon iets of iemand zou zijn die je je behoeften en eisen voor zo’n vakantie kon geven en dat die het dan voor je uitzoekt! Dat zou heerlijk zijn. En die is er! Babette van ‘Via Babette’ doet dat. En ze is niet gebonden aan bepaalde accomodaties of bepaalde reizen. Ze zoekt wereldbreed, Ze zoekt gewoon datgee wat het beste past bij de klant.

Wat doet Via Babette precies

Via Babette biedt jou letterlijk “hulp bij het zoeken vakantie”. Ik neem jou het zoekproces uit handen. Ik luister naar wat jij nodig hebt en daar zoek ik leuke dingen bij. Dat kan heel verrassend uitpakken. Vervolgens stuur ik jou een mail met verschillende mogelijkheden. Jij kiest vervolgens zelf en dan kan je boeken of je laat mij boeken.

Waarom mijn hulp zo heerlijk is, is omdat jij niet

  • Uren -50 tot 500 uur- kwijt bent
  • Niet gefrustreerd raakt van berichten dat het –weer- vol is
  • Je je tijd ergens anders aan kan besteden
  • Je weet dat het geregeld gaat worden
  • Je weet dat je straks nog steeds zelf kan kiezen
  • Maar dat je niet zelf 1 miljoen opties hebt hoeven screenen

Waarom zou je nog langer wachten? Denk eens wat het je zou opleveren? Wat zou je er allemaal mee winnen? Zoals veel klanten zeggen “het is cadeautje” en “wat ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt”.

Is het duur hoor ik je denken. Hulp bij zoeken van vakanties? Nee hoor, valt best mee. Met een minimum startbedrag van 177 incl BTW en een tarief van 10% van het budget, kan je dus al voor nog geen 200 euro een vakantie geregeld hebben. Al dat gezwoeg, gezoek, getwijfel…niet meer nodig. En dan heb jij je ‘hulp bij zoeken vakanties’ geregeld!

Wil je dus hulp bij het zoeken van een vakantie, kijk dan eens op mijn website voor meer informatie (www.viababette.nl) of mail je vragen (info@viababette.nl) of bel me direct (06-16062717) als je graag een stem hoort. Ik help je graag, dit is het liefste wat ik doe en ik vind het fijn dat jij straks en een leuke vakantie hebt en dat er een last van je schouder af is.

 

Hulp bij zoeken vakantie Hulp bij zoeken vakantie

Via Babette Hulp bij zoeken vakantie