Wie ben ik

Ik ben gek van reizen. Dat komt omdat ik van nieuwe dingen hou. Elke keer weer een nieuwe plek, nieuwe culturen, nieuwe uitzichten, nieuwe avonturen. Echt…ik kan er geen genoeg van krijgen. Is altijd al zo geweest. Een ander noemt dat onrustig. Maar ikzelf noem het nieuwsgierig! Nu wij 3 jonge kinderen hebben, komt het er minder van maar uiteraard gaan we wel elk jaar op zomervakantie. En dan probeer ik elke keer weer de vakantie optimaal aan te passen aan de behoeften van ons gezin. Met als belangrijkste reden dat als zij het leuk hebben, dan heb ik het ook leuk. Cliché, maar waar!

Ik ben ook dol op organiseren. Als kind al. Ik hou van goed geregeld en dat alles vlekkeloos verloopt. Mijn man kan me niet blijer maken door te zeggen dat we op vakantie gaan. Die hele voorbereiding is gewoon ‘half the fun’. Boekjes en tijdschriften halen, uren op Internet, routes uitstippelen, de meest originele accommodaties erbij zoeken, ik hou er van!

En als ik niet bezig ben met het bovenstaande, dan ben ik bezig met onze kinderen, de tuin, het huis. Ik hou van wijn, uitgebreid eten, afspreken met vrienden, sport kijken, Downton Abbey en hoge hakken ;).

Maar nu dus ‘Via Babette’. Een vakantie zoekservice voor gezinnen. Mijn missie is om al die vaders en moeders die het een gedoe vinden om de vakantie uit te zoeken, te helpen, te ontzorgen. Ik maak een selectie voor jullie, met hele leuke, interessante en goede bestemmingen (waar je zelf misschien  nooit op gekomen was) en daarna hoeven jullie alleen nog maar te kiezen. Hoe fijn is dat?!

Ik doe het met liefde.

Veel liefs,

Babette